top of page
Rouwvervoer

Den Hartog Rouwvervoer

Het vervoeren van een overleden persoon is altijd een bijzonder en vaak emotioneel moment. De vier Mercedes Vito bussen van Den Hartog Rouwvervoer zijn speciaal ingericht voor overledenenvervoer. Afhankelijk van de wensen van nabestaanden wordt de overledene vervoerd per brancard of kist. In één van onze bussen brengen wij de overledene vervolgens over naar de plek van opbaring en/of maken onderdeel uit van het staatsievervoer tijdens de dag van de uitvaart.

rouwvervoer

Deskundig en respectvol

Onze bussen dienen niet alleen als vervoer, maar zijn ook voorzien van alle spullen die wij nodig hebben om overledenenzorg te verlenen. Alles is erop gericht om nabestaanden in één keer in hun behoeften te voorzien. Zodat families zo min mogelijk hoeven na te denken over details terwijl ze de zorg en het vervoer aan een professional overlaten. Wij verzorgen en vervoeren de overledene op een respectvolle manier die past bij een waardig afscheid van een bijzonder persoon.

rouwvervoer

“Loslaten doet pijn, maar is ook een uiting van liefde”

Zo werken wij

Wanneer wij worden ingeschakeld, komen onze medewerkers zo snel mogelijk met de Vito bus naar de familie toe. Wij nemen alle benodigde spullen mee voor de overledenenzorg. Eventueel wordt de overledene daarna per bus overgebracht naar de gewenste plek van opbaring. Onze bussen kunnen tevens worden ingezet bij het staatsievervoer tijdens de uitvaartceremonie.

rouwvervoer
bottom of page