top of page
over ons overledenenzorg

Hier staan wij voor

Wij zijn trots op het werk dat we doen. Om overledenen te verzorgen moet je vanuit een passie en overtuiging werken. Nabestaanden die net een groot verlies te verwerken krijgen, kunnen wij bijstaan tijdens één van de moeilijkste momenten in hun leven. Iedereen verdient een waardig afscheid en wij mogen een klein onderdeel bijstaan tijdens de laatste verzorging en overbrenging. Dat zien wij als een voorrecht. Bij ieder overlijden gaan we op een liefdevolle manier aan de slag en proberen we om stil te staan bij de emoties van nabestaanden.

over ons overledenenzorg

Van boerenbedrijf naar overledenenzorg- en vervoer

Kees en Inge den Hartog werkten nog in hun eigen boerenbedrijf, toen ze langzaam in het vak van overledenenzorg rolden. Twee totaal verschillende werelden, al komen in beide branches het ondernemen en zorgen duidelijk naar voren. Den Hartog overledenenzorg en rouwvervoer is hard gegroeid en daar zijn we trots op. Vooral op onze medewerkers, die allemaal een passie hebben voor het vak. Inmiddels weten uitvaartverzorgers en families in een groot deel van Brabant en Gelderland ons te vinden.

Onzichtbaar en dankbaar werk

Als overledenenverzorgers zijn we graag onzichtbaar. Wij willen nabestaanden namelijk niet in de weg staan bij het uiten van hun emoties. Mocht er behoefte aan zijn, dan mogen families altijd meehelpen- of kijken tijdens de laatste verzorging. Ons werk is dankbaar. Wij zijn één van de eerste onderdelen in het rouwproces en daar zijn we ons van bewust. Dat geldt ook voor het rouwvervoer. In alle onderdelen van onze dienstverlening staan respect en waardigheid voorop. 

“Bij Den Hartog doen we wat we beloven. Overledenenzorg en rouwvervoer zijn belangrijke onderdelen bij het afscheid nemen. Wij zorgen ervoor dat de laatste wensen op dit gebied worden vervuld”

bottom of page